Tilapia Tostadas cu gust de porumb prăjit ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 44G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 571 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.04 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, sare, salsa și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma făina de porumb galbenă, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Din Făină De Porumb ca desert. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Mexican. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 68%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Tilapia cu fasole neagră și gust de porumb, Tostadas de dovlecei prăjiți și fasole neagră cu gust de ridiche crocant, și Tostadas cu Poblanos cremos prăjit și porumb.
Instrucțiuni
1
Combinați smântâna și salsa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână
Dientes De Ajo
2
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați porumb, ardei gras, ceapă, jalapeo și 1/4 linguriță sare în tigaie; saut 5 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Ceapă
Porumb
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Scoateți amestecul din tigaie; ștergeți tigaia cu prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
Tigaie
5
Combinați avocado și suc; aruncați ușor. Se amestecă amestecul de avocado în amestecul de porumb.
Presărați peștele uniform cu restul de 1/2 linguriță de sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Pește
8
Așezați făina de porumb într-un vas puțin adânc; dragați peștele în făină de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Porumb
Pește
9
Încălziți 1 1/2 lingurițe de ulei în tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Adăugați jumătate de pește în tigaie; gatiti 3 minute. Întoarceți cu grijă peștele; gătiți 2 minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță sau până la gradul dorit de coacere. Repetați procedura cu restul de 1 1/2 lingurițe de ulei și pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
11
Înveliți ambele părți ale tortilelor cu spray de gătit. Aranjați tortilele într-un singur strat pe foi de copt; se fierbe 2 minute pe fiecare parte sau până când sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
12
Așezați 2 tortilla pe fiecare dintre cele 4 farfurii. Aranjați 2 linguri de slaw pe fiecare tortilla. Împărțiți peștele uniform între tortilla; acoperiți fiecare porție cu aproximativ 3 linguri de gust de porumb și aproximativ 1 1/2 linguri de amestec de smântână.
Tilapian în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Mark West Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.