Tigaia simplă de chiftele și tăiței ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 35. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 56 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de bulion de vită, usturoi, condimente și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Chiftele Taitei Coace, Supă De Tăiței Cu Chiftele, și Tocană Simplă De Chiftele pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă carnea, parmezanul, usturoiul și oul doar până se omogenizează; se modelează în chiftele de 18 (1-1/2 inci). Gatiti in tigaie antiaderenta la foc mediu 6 min. sau până se rumenesc uniform, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele
Parmezan
Usturoi
Carne
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați făină; gatiti si amestecati 1 min. Mutați chiftelele la marginea tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați bulion și apă în tigaie; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați tăiței în centrul tigaiei; apăsați cu spatele lingurii pentru a acoperi complet tăiței cu bulion. Acoperiți cu capac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Se fierbe la foc mediu 7 până la 8 min. sau până când tăiței sunt fragede și sosul se îngroașă, amestecând după 4 min. pentru a combina chiftele și tăiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele
Paste
Sos
6
Adăugați cremă de brânză, lapte și condimente; gatiti si amestecati 2 pana la 3 min. sau până se încălzește.