Tigaie-Penne prăjită cu cârnați de pui

Penne prăjită cu tigaie cu cârnați de pui durează aproximativ 55 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 612 calorii. Pentru $2.7 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de cârnați de pui, ceapă, brânză parmigiano-reggiano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 51%. Tigaie Penne prăjită cu cârnați de pui, Skillet cârnați italieni și ardei cu Penne de grâu integral, și Skillet cârnați italieni și ardei cu Penne de grâu integral sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Aduceți stocul la foc mic într-o cratiță (nu fierbeți). Păstrați cald la foc mic.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați 1 lingură de ulei în tigaie; se învârte pentru a acoperi.
Adăugați paste; gatiti 5 minute sau pana se prajeste, amestecand frecvent.
Scoateți pastele din tigaie.
Adăugați restul de 1 lingură de ulei, ceapă și cârnați în tigaie; gatiti 4 minute sau pana se rumeneste, amestecand sa se marunteasca.
Scoateți amestecul de cârnați din tigaie. Reduceți căldura la mediu-scăzut. Întoarceți pastele în tigaie.
Adăugați stoc, 1 cană la un moment dat, amestecând constant până când fiecare porție de stoc este aproape absorbită înainte de a adăuga următoarea (aproximativ 35 de minute în total), amestecând frecvent. Se amestecă amestecul de cârnați, sucul, ardeii iute, sarea și brânza.
Garnisiți cu oregano, dacă doriți.
Penne prăjită în tigaie cu slănină și spanac: urmați pașii 1 și înlocuiți 4 felii de slănină tăiate în centru pentru cârnați și 1/2 cană de eșalotă feliată și 8 căței de usturoi feliate pentru ceapă. Înlocuiți 1 lingură de suc proaspăt de lămâie și 1/2 linguriță de coajă de lămâie rasă pentru cele 2 linguri de suc de lămâie. Înlocuiți 6 uncii de spanac pentru copii pentru ardei iute.
Servește 4 (Dimensiune de servire: 1 cană) calorii 394; grăsime 8g( sat 1g); sodiu 601mg