Tigaie De Pui Bruschetta

Tigaie De Pui Bruschetta
Reteta Bruschetta tigaie de pui ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul valorii de 40 minute. Această rețetă face 40 de porții cu 46 calorii, 4G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână roșii fără sare, usturoi, orez instant și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Tigaie De Pui "Bruschetta" Cu Ciuperci, Bruschetta De 20 De Minute-Tigaie De Pui, și Carne De Vită Bruschetta Skillet.

Instrucțiuni

1
Se încălzește pansamentul în tigaie mare la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Subţire-Subţire-
2
Adăugați pui, ardei și usturoi; acoperi. Gatiti 10 min. sau până când puiul este gata (165F), întorcându-se după 5 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
3
Scoateți puiul din tigaie, rezervând ardeii în tigaie; acoperiți puiul pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Subţire-Subţire-
4
Adăugați roșii conservate, apă și orez în tigaie; se amestecă. Se aduce la fierbere; se fierbe, neacoperit, la foc mic 10 min. Între timp, combinați brânza, roșiile proaspete și busuiocul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde TocatArdei Verde Tocat
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Orez CANILLA® Cu Bob Extra LungOrez CANILLA® Cu Bob Extra Lung
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Subţire-Subţire-
5
Puneți puiul în tigaie; se acoperă cu amestec de brânză. Gatiti, acoperit, 5 min. sau până când puiul este încălzit și brânza este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Subţire-Subţire-

Echipamente

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Piccini Chianti Classico. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Piccini Chianti Classico
Piccini Chianti Classico
Un nas complex și persistent umplut cu note de cireșe și fructe de pădure sălbatice. Palatul este bine structurat, elegant, rotund și neted, cu note fructate și taninuri moi și un finisaj lung. O pereche ideală pentru carne roșie la grătar și paste al ragu. Amestec: 90% Sangiovese, 10% Merlot
DificultateExpert
Gata În40 m.
Porții40
Scor De Sănătate6
Revista