Tigaia de dovlecel cu carne de vită măcinată ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 101 calorii , 5 g de proteine și 3 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 6 și costă 64 de cenți per porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Vă este adus de Taste of Home. Mergeți la magazin și luați conserve de roșii, busuioc, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute . Cu un scor de 52% , acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați prăjitul de legume asiatice cu carne de vită măcinată , vinete cu carne de vită măcinată și felul principal de carne de vită măcinată cu condimente de India pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Intr-o tigaie se caleste carnea de vita, ceapa si usturoiul la foc mediu pana cand carnea nu mai devine roz; scurgere. Se amestecă porumbul, roșiile, dovlecelul, ciupercile, busuioc, oregano, sare și piper. Acoperiți și fierbeți timp de 10-15 minute sau până când se încălzește și dovlecelul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Medii Cu Coaja Alba, Curatati De Coaja Si Taiati In Bucatele
Supa Cremoasa De Rosii
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
3 Piept De Pui, Dezosat Si Fara Piele
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1 Cană De Roșii Uscate La Soare (din Borcan, Sau Dacă Sunt Deshidratate înmuiate în Apă Caldă)
6 Până La 7 Cartofi Medii, Decojiți, Fierți și Piureați
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat