Tigaie cu cârnați și legume
Tigaia cu cârnați și legume este o rețetă fără gluten, fără lactate și cu 30 de rețete cu 4 porții. Pentru 1,87 USD per porție , această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18 g de proteine , 43 g de grăsimi și un total de 500 de calorii . Funcționează bine ca fel principal. Mergeți la magazin și cumpărați sos Worcestershire, link-uri de cârnați blând, roșii și alte câteva lucruri pentru a-l prepara astăzi. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 55% . Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Supă de cârnați și legume italiene , Tigaie de porc de țară cu cartofi și ciuperci și Pui prăjit cu zară .
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, la foc mediu, gătiți cârnații în ulei până când un termometru pentru carne arată 160°; scurgere. Când este suficient de rece pentru a fi manevrat, tăiați în bucăți de 1/2 inch. Reveniți la tigaie;
Adăugați dovleceii și ceapa; gătiți timp de 3 minute.
Adăugați usturoiul; gătiți încă 1 minut. Se amestecă roșiile, sosul Worcestershire și ardeiul cayenne; căldură prin.