Teriyaki Carne De Vită

Teriyaki Carne De Vită
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Friptura de vită Teriyaki ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 1,26 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 253 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. Dacă aveți apă, piper, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Rapid 10 Minute Creveți Teriyaki Se Amestecă, Carne de vită și Broccoli, și Carne de vită și varză se amestecă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie, friptură maro în ulei; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Se presară cu 3 linguri de sos teriyaki, sare și piper condimentate. Acoperiți și gătiți la foc mediu timp de 5 minute sau până când carnea este aproape fragedă, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Piept Sau Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Cuburi De 3,8 CmPiept Sau Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Cuburi De 3,8 Cm
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
3
Se amestecă ceapa și ardeiul roșu. Acoperiți și gătiți timp de 5-8 minute sau până când carnea și legumele sunt fragede. Într-un castron, combinați amidonul de porumb, apa și sosul teriyaki rămas până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept Sau Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Cuburi De 3,8 CmPiept Sau Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Cuburi De 3,8 Cm
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Se adaugă în tigaie. se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Bucătăriijaponezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista