Tartare de somon
Tartare de somon are nevoie de aproximativ 45 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară servește 5 și costă 2,22 USD per porție . O porție conține 108 calorii , 9 g de proteine și 8 g de grăsimi . Această rețetă este pe placul a 2 bucătari și bucătari. Mergeți la magazin și cumpărați capere, ulei de măsline, somon și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Funcționează bine ca aperitiv. Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 58% , care este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Tartar de somon Buddha de jad , Tartina de ciocolată cu nuci și Sandviș cu cuke și ridiche cu tartina de brânză de capră cu lămâie și ierburi .
Instrucțiuni
Pulsați capere, până se toacă grosier, într-un robot de bucătărie prevăzut cu o lamă de oțel.
Adăugați somonul, mărarul, uleiul și coaja de lămâie; pulsați până când somonul este tocat fin și bine amestecat. Se amestecă ceapa roșie.
Serviți cu chipsuri de cartofi, biscuiți cu susan sau pâine prăjită. Dacă asamblați aperitivele (în loc să lăsați oaspeții să-și facă singuri), acoperiți fiecare pâine prăjită sau chip acoperită cu tartar cu o felie subțire de lămâie, coajă și toate.