Nevoie de o desert vegetarian? Tarta cu rubarbă cu față deschisă ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 324 calorii, 4G de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați apă, migdale albite, făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Tarta cu rubarbă cu față deschisă, PLT cu fața deschisă, și Sandvișuri Cu Ouă Cu Față Deschisă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateți împreună 1 cană de făină, 1 lingură de zahăr și sare. Amestecați untul cu vârful degetelor sau cu un blender de patiserie până când cea mai mare parte a amestecului seamănă cu făina grosieră, cu restul în bucăți mici (aproximativ de mărimea unui bob de mazăre).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2
Adăugați 1 1/2 linguri de apă și amestecați cu o furculiță până se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
3
Strângeți ușor o mână mică: ar trebui să se țină împreună fără să se destrame. Dacă nu, amestecați 1/2 lingură de apă rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
4
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și ungeți de 3 ori într-o mișcare înainte pentru a ajuta la distribuirea grăsimii. Adunați aluatul și formați-l, rotind pe suprafața de lucru, într-un disc. Se răcește aluatul, învelit în folie de plastic, până când este ferm, cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
5
Întindeți aluatul între foi de hârtie de ceară, câte 2 foi suprapuse fiecare pentru partea de sus și de jos, într-o rundă de 12 inci și răciți până la fermitate, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
1
Pulsați migdalele cu 2 linguri de zahăr și restul de 2 linguri de făină într-un robot de bucătărie până la măcinat fin (aveți grijă să nu măcinați până la o pastă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, Optional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Tăiați rubarba în cruce, ținând cuțitul la un unghi de 45 de grade, în felii groase de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
1
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Îndepărtați foile superioare de hârtie de ceară și inversați aluatul pe o foaie mare de copt, apoi îndepărtați hârtia de ceară rămasă (acum deasupra). Îndoiți marginea crustei pentru a forma o margine de 1/2 inch, apăsând pentru a sigila crusta de jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
3
Răspândiți migdalele măcinate peste crustă (cu excepția frontierei). Se acoperă cu rubarbă, se suprapun felii și se aranjează decorativ . Scor marginea crustei decorativ, apoi chill tart 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
Căpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
4
Presărați 1/4 cană de zahăr rămasă uniform peste rubarbă și coaceți în treimea inferioară a cuptorului până când crusta este maro aurie pe margini și rubarba este fragedă, 35 până la 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Răciți tarta pe foaia de copt pe un suport, apoi periați rubarba cu suficiente conserve pentru a acoperi uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Căpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
1
* Aluatul (înainte de rulare) poate fi răcit până la 2 zile.