Tarta cu praline cu ciocolata si alune

Tarta cu praline cu ciocolata si alune
Tarta de praline cu ciocolată și alune ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de deserturi. Această rețetă servește 10. O porție conține 548 calorii, 8g de proteine, și 38g de grăsime. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână unt, gălbenușuri de ou, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. 162 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 46%. Bezea de alune cu pralină de alune și sos de ciocolată, Tort Espresso de ciocolată albă cu pralină de alune, și Tort de alune de ciocolată cu praline Crunch de ciocolată sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Faceți patiseria. Crema împreună untul și zahărul, apoi adăugați făină și migdale. Aduceți totul împreună cu oul. Dacă patiseria este foarte moale, răciți timp de 20 de minute. Dacă nu, întindeți-vă pentru a se potrivi cu o cutie de flan canelată de 23 cm; dacă patiseria se rupe, apăsați resturi de patiserie în goluri, lăsând o ușoară surplombă. Se răcește timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe OrizontalăPrăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
2
Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
3
Tapetați carcasa cu pergament de copt și fasole de copt, apoi coaceți timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
140 G Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe140 G Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
4
Scoateți fasolea și gătiți încă 10 minute până devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
140 G Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe140 G Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
5
Între timp, prăjiți nucile într-o tigaie uscată până când începe să se rumenească. Se împrăștie peste 4 linguri de zahăr, se gătește până se caramelizează, apoi se răstoarnă nucile pe o tavă tapetată cu pergament. Se lasă să se răcească, apoi se toacă aproximativ. Peste o tigaie cu apă abia fierbinte, topiți ciocolata, untul și alcoolul împreună, apoi lăsați deoparte să se răcească ușor. Peste aceeași tigaie, bateți oul, gălbenușurile și zahărul rămas până la palid și pufos. Scoateți focul, apoi pliați în amestecul de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
AlcoolAlcool
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
6
Când carcasa este gătită, scoateți din cuptor și reduceți focul la 160C / ventilator 140C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
7
Împrăștiați majoritatea alunelor peste bază, apoi răsturnați amestecul de ciocolată, apăsând-o ușor în jos. Gatiti tarta timp de 15-20 de minute pana cand ciocolata aproape s-a intarit. Se lasă să se răcească, apoi se servește împrăștiat cu nucile rămase. Poate fi făcută până la 1 zi înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Tart în meniu? Încercați să împerecheați cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții10
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista