Kohlrabi și tăiței de ou
Kohlrabi și fidea de ou este un vegetarian rețetă cu 8 porții. Acest fel de mâncare are 112 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime per portie. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați unt, sare și piper măcinat, kohlrabi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. 45 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 38%, ceea ce nu este atât de excelent. Încercați fidea picantă de kohlrabi, Fidea de orez prăjită cu Kohlrabi și busuioc, și Brioșe de ouă de vară cu tăiței de dovlecel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată. Gatiti taiteii de ou in apa clocotita, amestecand ocazional, pana cand sunt fierti inca fermi la muscatura, aproximativ 5 minute; se scurge.
Topiți untul într-o tigaie la foc mediu.
Adăugați kohlrabi, condimentați cu sare și piper și gătiți până când kohlrabi este fraged, 7 până la 10 minute. Amestecați tăiței de ou scursi în kohlrabi; gătiți și amestecați până când tăiței sunt ușor prăjiți, 5 până la 7 minute.