Tartă simplă cu căpșuni Dulce de Leche

Tarta simplă de căpșuni Dulce de leche ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 367 calorii, 4G de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Epicurious. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Un amestec de praf de copt, smântână, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare sunt Tartă simplă cu căpșuni Dulce de Leche, Dulce De Leche Shortbread Cookie-Uri, și Dulce De Leche Shortbread Thumbprint cookie-uri.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F cu rack în mijloc. Ungeți ușor o foaie mare de copt.
Bateți împreună făina, amidonul de porumb, praful de copt și sarea într-un castron mic.
Bateți împreună untul și zahărul într-un castron mare cu un mixer electric la viteză medie-mare până când sunt ușoare și pufoase, apoi bateți gălbenușurile de ou și vanilia. Reduceți viteza la minim și amestecați amestecul de făină până se combină.
Formați aluatul într-un disc și rulați între 2 foi mari de hârtie pergament într-o rundă de 11 inci (aproximativ 1/8 inch grosime). Desprindeți și aruncați partea de sus bucată de pergament. Glisați rotund (încă pe bucata de pergament de jos) pe foaia de copt. (Untul pe foaie va ajuta la menținerea pergamentului la locul său.)
Coaceți până când runda este fermă la atingere și aurie palidă în jurul marginilor, 12 până la 16 minute. Glisați rotund pe pergament pe un suport pentru a se răci complet.
Bateți smântâna cu smântână, zahăr și vanilie folosind un mixer electric până se formează vârfuri moi.
Glisați cu grijă tarta rece din pergament pe un platou plat sau o tăietură. Întindeți ușor dulce de leche pe crustă (o spatulă offset este utilă pentru aceasta), având grijă să nu rupeți crusta. Lingură cremă deasupra dulce de leche și deasupra cu căpșuni.
* Crusta poate fi făcută, dar nu acoperită, cu 3 zile înainte și răcită complet, apoi păstrată învelită în plastic la temperatura camerei.