Tarta de pere cu crustă presată ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 243 calorii, 3G de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 37 de cenți pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, praf de copt, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tarta Cu Pere De Afine Cu Crusta De Turta Dulce, Tarta de mere-pere cu crusta de faina de porumb, și Tartă de pere cu glazură de Port cu crustă de rozmarin-porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Echipament Special: tigaie dreptunghiulară de 14 inci
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
2
Încălziți cuptorul la 350 F. Ungeți o tigaie dreptunghiulară de 14 inci și puneți-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Combinați făina și praful de copt într-un castron mediu și dați deoparte. Cremați untul și 1/2 cană de zahăr la viteză mare în vasul mare al unui mixer electric. Reduceți viteza la mediu, adăugați oul și bateți până se încorporează. Adăugați treptat amestecul de făină până se încorporează complet. Aluatul va fi foarte moale. Împingeți aluatul în tigaie cu degetele făinoase pentru a forma o crustă uniformă. Aranjați jumătățile de pere, de sus în jos, tăiate în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii De Soare Nu
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De Lămâie
Jumătăți De Pere în Sirop
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Bomboanele Lui Peachie-o
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Se presara cu scortisoara si zaharul ramas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De Orez
Fâșie De Coajă De Lămâie
5
Coaceți până când crusta se rumeneste, aproximativ 45 de minute; lasa sa se raceasca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Încălziți gemul de caise și sucul de lămâie într-o cratiță mică la foc mediu-mic, amestecând până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gem De Caise
Pentru Ungerea Insertului
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
7
Se ia de pe foc și se unge ușor pe toată tarta.
8
Se servește cu frisca, dacă se dorește.Bacsis: dacă nu aveți o tigaie dreptunghiulară, puteți utiliza o tigaie rotundă de 10 inci. Desertul poate fi preparat cu până la 2 zile înainte, acoperit și păstrat la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate