Tarhon-Supă De Curcan

Tarhon-Supă De Curcan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa de tarhon-curcan. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 533 calorii, 39G de proteine, și 8g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 5,64 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați orz de gătit rapid, bulion de pui, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. 26 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. În general, această rețetă câștigă un scor mare spoonacular de 94%. Încercați Supă De Curcan Cu Tarhon, Supă De Tăiței De Curcan-Tarhon, și Torturi De Curcan Tarhon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o oală mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați curcan măcinat; gătiți și amestecați până când curcanul s-a sfărâmat și a început să se rumenească, 3 până la 4 minute. Amestecați ceapa și ardeiul verde și continuați să gătiți până când ceapa se înmoaie și devine translucidă, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turcia TerestrăTurcia Terestră
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Se toarnă bulionul de pui și se adaugă tarhonul, morcovii și cartofii roșii. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se reduce focul la mediu-mic și se fierbe până când cartofii se înmoaie, aproximativ 20 de minute, amestecând ocazional. Condimentează după gust cu sare și piper, apoi amestecă orzul. Continuați să fierbeți până când orzul este fraged, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Cartofi RoșiiCartofi Roșii
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
OrzOrz
DificultateGreu
Gata În1 h, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate50
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista