Fidea sukiyaki de vită ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $3.69 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 513 calorii, 34G de proteine, și 14g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați mușchi de vită, fettuccine, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Încercați Carne De Vită Sukiyaki, Carne De Vită Măcinată Sukiyaki, și Carne De Vită Tapiterie Sukiyaki pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare cu apă sărată clocotită, gătiți fettuccina până la al dente, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fettuccină
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Scurgeți și clătiți sub apă fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
3
Transferați tăiței în 4 boluri și păstrați la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
4
Între timp, într-un castron mediu, combinați sosul de soia cu sake, apă și zahăr și amestecați până când zahărul este dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Sos Japonez De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
5
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare până când strălucește. Condimentează carnea de vită cu sare, adaugă în tigaie și gătește la foc mare, amestecând ocazional, până la jumătate gătită, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Transferați pe o farfurie.
7
Adăugați restul de 1 lingură de ulei în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Adăugați ceapa și gătiți la foc moderat până se rumenesc ușor, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
9
Adăugați capacele shiitake și gătiți până se înmoaie, cu 5 minute mai mult.
10
Adăugați scallions și Nasturel și gătiți, amestecând ușor, până când nasturelul este doar ofilit, 1 minut. Întoarceți carnea și orice sucuri acumulate în tigaie, împreună cu tofu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nu Dintr-o Grădină Locală
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
11
Adăugați jumătate din sosul de soia. Se aduce la fierbere și se fierbe doar până când carnea este gătită, 1 minut. Puneți sukiyaki peste tăiței și stropiți cu sosul de soia rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch