Tacos de dovleac de vară cu Chimichurri de Avocado

Tacos de dovleac de vară cu Chimichurri de Avocado
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Tacos de dovleac de vară cu Chimichurri de Avocado. Pentru $3.18 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 717 calorii, 20g de proteine, și 41G de grăsime. Această rețetă servește 3. 98 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Mergeți la magazin și ridicați apă, dovlecei, ridichi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei Sud-Americane. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este extraordinar. Încercați Tacos de creveți cu sos Chimichurri de Avocado, Tacos Vegetarian de vară cu cremă de Avocado, și Tacos Curry de dovleac de iarnă și de vară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Mai întâi, faceți sosul chimichurri. Într-un robot de bucătărie, combinați pătrunjelul, coriandrul, avocado, usturoiul și sucul de lămâie sau oțetul. Proces, oprindu-se pentru a răzui părțile laterale ale recipientului o dată sau de două ori. Cu mașina în funcțiune, curgeți încet în uleiul de măsline și apă. Se condimentează cu fulgi de ardei roșu, sare și piper și se procesează din nou pentru a se amesteca bine. Folosiți o spatulă pentru a transfera sosul într-un castron mic și acoperiți it.In o tigaie mare la foc mediu, se adaugă un strop de ulei de măsline și se sotează ceapa roșie și porumbul timp de aproximativ 5 minute, până când ceapa devine translucidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Adăugați jalapeo, dovleceii, dovleceii galbeni și un strop de sare și piper negru. Gatiti timp de 5 minute sau mai mult, amestecand des, pana cand dovlecelul a pierdut o cantitate substantiala de apa. Reduceți focul la minim și adăugați roșiile cherry și mazărea cu ochi negri, amestecând până când amestecul este încălzit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Roșie Verde Zebra, Feliată SubțireRoșie Verde Zebra, Feliată Subțire
Suc De Fructe GalbenSuc De Fructe Galben
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
3
Scoateți umplutura de taco de pe foc și setați aside.In o tigaie mică la foc mediu, încălziți fiecare tortilla pe ambele părți timp de câteva secunde până se încălzește. Sau, stivați tortilele pe o farfurie, acoperiți și cuptorul cu microunde timp de câteva secunde, până când se încălzesc. Lingura de umplere taco în mijlocul fiecărei tortilla. Se acoperă cu sos chimichurri amplu (nu vă zgâriți) și ridiche feliată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChimichurriChimichurri
1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Serviți imediat.
DificultateMediu
Gata În20 m.
Porții3
Scor De Sănătate100
Revista