Tacos Cu Umăr De Porc Fiert În Chile

Tacos Cu Umăr De Porc Fiert În Chile
Tacos de umăr de porc fiert în Chile ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 93G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 810 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 3,95 USD pe porție. 90 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Este adus la tine de Epicurious. Mergeți la magazin și ridicați chimen măcinat, coriandru, umăr de porc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 96%. Rețete similare includ Tacos Cu Umăr De Porc Fiert În Chile, Umăr De Porc Fiert, și Umăr De Porc Fiert.

Instrucțiuni

1
Așezați ardeii iute într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați suficientă apă clocotită pentru a acoperi și puneți o farfurie mică sau un castron pe ardei iute pentru a se menține scufundat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Lăsați să se înmoaie până se înmoaie, aproximativ 30 de minute.
4
Scurgeți ardeii iute, rezervând 1 cană de lichid de înmuiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
5
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Puneți ardei iute, zahăr, suc de lămâie și 1/4 cană de lichid de înmuiere rezervat într-un blender. Amestec pur de chile, adăugând mai mult lichid de înmuiere după cum este necesar pentru a forma o pastă netedă. Condimentați Generos umărul de porc cu sare și întindeți pasta peste carnea de porc. Faceți înainte: poate fi frecat cu 1-2 zile înainte. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr De PorcUmăr De Porc
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Să vină la temperatura camerei înainte de a continua.
8
Încălziți uleiul într-o oală mare și grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
9
Adăugați ceapă, usturoi, frunze de dafin, oregano, coriandru, chimen și ienibahar. Gatiti, amestecand des, pana cand ceapa este moale, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
10
Adăugați bere; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
11
Adăugați carne de porc în oală; acoperiți și transferați la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
12
Carne de porc, bătând ocazional cu sucuri de tigaie, până când este foarte fragedă, aproximativ 2 1/2 hours.DO înainte: se poate face cu 2 zile înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
13
Lasă să se răcească ușor. Se răcește descoperit până la rece, apoi se acoperă și se menține răcit. Reîncălziți înainte de a continua.
14
Transferați carnea de porc într-un platou mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
15
Lasă să se răcească ușor.
16
Se toarnă amestecul de suc de tigaie peste carne de porc; acoperiți și păstrați la cald. (Alternativ, tăiați carnea de porc cu 2 furculițe și turnați amestecul de suc de tigaie peste carnea de porc.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
17
Între timp, lucrând în loturi, gătiți tortilla într-o tigaie mare și grea la foc mic până la prăjit, aproximativ 1 minut pe parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
18
Transferați pe o foaie mare de folie; înfășurați pentru a vă încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
19
Serviți carnea de porc cu tortilla, ridichi, atât salsa, ceapă murată, cât și coriandru tocat, încurajând oaspeții să umple și să orneze tacos după dorință.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă MuratăCeapă Murată
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ

Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz

Chili funcționează foarte bine cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Un vin pe care l-ai putea încerca este Avinyo Cava Reserva. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
Avinyo Cava Reserva
Avinyo Cava Reserva
Fructele albe strălucitoare se combină cu note de pâine prăjită. La gust, vinul este proaspăt și vibrant. Se împerechează cu praz, cârnați, romesco, roșii, un arkuloli.
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții6
Scor De Sănătate64
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista