Se pot face tăiței de rețetă cu ciuperci și sos de ghimbir cu lămâie în aproximativ 30 de minute. Acest fel principal are 455 calorii, 12g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 1,22 USD pe porție. Un amestec de miere, ciuperci, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 356 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Vă este adus prin simple rețete. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este improvabil. Rețete similare includ Fidea de longevitate cu pui, ghimbir și ciuperci, Taitei Udon cu ciuperci Shiitake în bulion de ghimbir, și Fidea De Hrișcă Cu Ciuperci Shiitake, Bok Choy, Ghimbir Și.
Instrucțiuni
1
Combinați toate ingredientele, cu excepția uleiului de susan și a uleiului de măsline într-un robot de bucătărie sau blender manual. Rulați blenderul pentru câteva secunde, până când toate ingredientele sunt combinate. Cu mașina în funcțiune, stropiți în uleiuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți Semințele De Susan Alb
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
Imersiune Blender
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Gatiti taiteii: intr-o oala, gatiti taiteii uscati conform instructiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Se scurge și se lasă deoparte.
4
Saut 9 ciuperci:
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
5
Încălziți o tigaie la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
6
Adăugați untul și când untul începe să clocotească, adăugați ciupercile. Saut ciupercile timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
7
Combinați tăiței și ciupercile, adăugați pansament după gust: într-un castron mare, aruncați tăiței fierți cu ciupercile, ierburile proaspete, semințele de susan și o parte din pansament (după gust.)