Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de usturoi pătlagină. Această rețetă servește 35. O porție conține 62 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Această rețetă de la Kraftrecipes.com are 1 fani. Un amestec de sare, cremă knudsen, pătlagine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Chipsuri De Usturoi Și Condimente, Cum de a spiraliza un Plantain & Plantain "orez" și fasole, și Supă de pătlagină (Sopa de Platanos) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți apă să fiarbă în cratiță mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați pătlagine; acoperi. Gatiti 15 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
3
Scurgeți pătlaginele, rezervând 1-1 / 4 qt. (5 căni) de apă de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
4
Tăiați pătlaginele în bucăți de 2 inci; așezați în robotul de bucătărie sau în recipientul blenderului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Adăugați usturoiul și apa de gătit rezervată; acoperi. Procesați până la neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
6
Întoarceți amestecul de pătlagină în cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
7
Adăugați lapte și sare; se amestecă bine. Aduceți la fierbere, amestecând frecvent pentru a preveni arderea. Reduceți căldura la minim.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Sare, Pentru Marginile Paharului
8
Adăugați brânză și smântână; gatiti pana cand branza este complet topita si amestecul este bine amestecat, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe