Supa de tăiței din Malaezia cu pui este o lactate gratuit rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 320 calorii, 27G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Pentru $5.53 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Un amestec de capace de ciuperci shiitake, scorțișoară măcinată, sos de pește thailandez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Rețetă de supă de tăiței de pui din Malaezia (ipoh Sar Hor Fun) , Beehoon Kerabu Din Malaezia (Salată De Tăiței De Orez), și Supă De Tăiței De Pui Cu Unt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti taiteii conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
2
Scurgere.
3
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
4
Adăugați pui; gatiti 8 minute sau pana se rumeneste, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
5
Scoateți puiul din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați ghimbir, chimen, fenicul, scorțișoară, usturoi și anason stelat în tigaie; gatiti 30 de secunde, amestecand continuu. Se amestecă puiul, ciupercile, sosul de pește și bulionul; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți 12 minute. Aruncați anasonul stelar. Se amestecă piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Pește
Chile Scotch Bonet, Tocat
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Așezați 3/4 cană de tăiței în fiecare din cele 4 boluri. Puneți 1 cană de supă în fiecare castron; presărați fiecare porție cu 1 lingură de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat