Supă de pătlagină (Sopa de PL. 6tano)

Supa de pătlagină (Sopa de PL Pcormultano) ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 180 de calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei Sud-Americane. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 438 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de sare, pătlagine, pudră de chimen măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Încercați Supă de pătlagină columbiană (Sopa de Platano), Crema de PL 6tano Verde (supă cremoasă de pătlagină), și Supă de pătlagină (Sopa de Platanos) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați ceapa, usturoiul, ceapa și apa într-un blender și amestecați timp de 30 de secunde.
Puneți amestecul de apă și bulionul de vită într-o oală medie și aduceți la fierbere. Reduceți focul la mediu și adăugați restul ingredientelor, cu excepția coriandrului.Acoperiți oala și reduceți focul la mediu mic și gătiți timp de 30 de minute sau până când pătlaginele sunt fragede.Luați jumătate din supă și transferați într-un blender și pur și pur.
Adăugați supa pur și pur în oală, amestecați și gătiți încă 20 de minute.Împărțiți supa în boluri și presărați coriandru deasupra.
Se servește cu avocado și aji.