Supă De Legume De Casă
Supa de legume de casă este o fără gluten, fără lactate și vegetarian supă. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 116 calorii. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de frunze de cimbru, apă, bulion de pui de carton și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 69%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Supa de legume de casă a mamei, Supă De Legume Italiană De Casă, și Supă De Legume Proaspete De Casă.
Instrucțiuni
Combinați morcovii, cartofii, ceapa, țelina, fasolea, varza, roșiile, fasolea verde, bulionul de pui, bulionul de legume, apa, busuiocul, Salvia, cimbru și sarea într-o oală mare; aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim; acoperi. Fierbeți până când legumele sunt fragede, aproximativ 90 de minute.