Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați Chowder de homar. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 171 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,37 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați homari vii maine, apă, boia maghiară și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Supă De Homar, Supă De Homar, și Pudră De Porumb Homar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Fierbeți homarii, acoperiți, în 3 galoane de apă și 3/4 cană de sare într-un vas de 5 galoane timp de 10 minute sau până când cojile sunt roșu-portocaliu strălucitor și cozile sunt ondulate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Homar
Portocaliu
Coji De Paste
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Scoateți din tigaie; rece.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Scoateți carnea din coji. Tăiați gros carnea; la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Paste
Carne
4
Combinați coji de homar, 8 căni de apă și frunze de dafin în oală. Se aduce la fierbere, se reduce focul și se fierbe 1 oră. Se strecoară stocul de homar printr-o strecurătoare într-un castron mare; aruncați cojile. Rezervați 4 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De Homar
Frunze De Dafin
Homar
Coji De Paste
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
Bol
5
Gatiti slanina intr-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare pana cand este crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
6
Adăugați ceapa; saut 2 minute. Se amestecă boia și chimenul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Ceapă
Chimen
7
Adăugați 4 căni rezervate și cartofi; aduceți la fierbere. Gatiti timp de 15 minute sau pana cand cartoful este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Stoc
8
Se ia de pe foc. Se amestecă carnea de homar, jumătate și jumătate, zahărul, 1/2 linguriță sare și piper. Acoperiți și refrigerați 1 oră, dacă doriți.
Lobster funcționează foarte bine cu Chablis și Chardonnay. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Ai putea încerca Louis Jadot Chablis Vaudesir Grand Cru. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 160 de dolari pe sticlă.