Supă De Homar

Supă De Homar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați Chowder de homar. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 171 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,37 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați homari vii maine, apă, boia maghiară și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Supă De Homar, Supă De Homar, și Pudră De Porumb Homar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Fierbeți homarii, acoperiți, în 3 galoane de apă și 3/4 cană de sare într-un vas de 5 galoane timp de 10 minute sau până când cojile sunt roșu-portocaliu strălucitor și cozile sunt ondulate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HomarHomar
PortocaliuPortocaliu
Coji De PasteCoji De Paste
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Scoateți din tigaie; rece.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Scoateți carnea din coji. Tăiați gros carnea; la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PasteCoji De Paste
CarneCarne
4
Combinați coji de homar, 8 căni de apă și frunze de dafin în oală. Se aduce la fierbere, se reduce focul și se fierbe 1 oră. Se strecoară stocul de homar printr-o strecurătoare într-un castron mare; aruncați cojile. Rezervați 4 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De HomarStoc De Homar
Frunze De DafinFrunze De Dafin
HomarHomar
Coji De PasteCoji De Paste
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
BolBol
5
Gatiti slanina intr-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare pana cand este crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
6
Adăugați ceapa; saut 2 minute. Se amestecă boia și chimenul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
CeapăCeapă
ChimenChimen
7
Adăugați 4 căni rezervate și cartofi; aduceți la fierbere. Gatiti timp de 15 minute sau pana cand cartoful este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
StocStoc
8
Se ia de pe foc. Se amestecă carnea de homar, jumătate și jumătate, zahărul, 1/2 linguriță sare și piper. Acoperiți și refrigerați 1 oră, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De HomarCarne De Homar
PiperPiper
ZahărZahăr
SareSare
9
Întoarceți tigaia la foc mic.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Adăugați porumb; gatiti 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PorumbPorumb
11
Garnisiți cu arpagic, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArpagicArpagic

Vin recomandat: Chablis, Chardonnay

Lobster funcționează foarte bine cu Chablis și Chardonnay. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Ai putea încerca Louis Jadot Chablis Vaudesir Grand Cru. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 160 de dolari pe sticlă.
Louis Jadot Chablis Vaudesir Grand Cru
Louis Jadot Chablis Vaudesir Grand Cru
7 "climatele" pot fi numite Grand Cru în Chablis : Preuses, Bougros, Les Clos, Grenouilles, Blanchot, Valmur și Vaud Approrsir. Aceste podgorii sunt toate situate pe partea dreaptă a râului le Serein, pe deal. Această situație conferă vinului un caracter puternic și plin de corp.De culoare paie foarte palidă, cu un nas exploziv de arome florale vii și fructe proaspete crocante, care oferă expresia supremă a terroirului său rece. Palatul arată o mare tensiune și energie.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista