Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Supa de fasole groasă cu șuncă și Kale ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 434 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.56 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru Toamna. Un amestec de stoc de pui, hock de șuncă cărnoasă, frunze de kale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 76%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Supă de fasole groasă cu șuncă și Kale, Supă De Fasole Neagră Groasă, și Supă De Fasole Neagră De Legume.
Instrucțiuni
1
Puneți fasolea într-o oală mare de supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați cârligul de șuncă, morcovul întreg, usturoiul, țelina, ceapa întreagă, buchetul garni și apa și aduceți la fierbere. Acoperiți parțial și gătiți la foc moderat până când fasolea este abia fragedă, aproximativ 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet Garni
1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi Goya®
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat
3
Folosind o lingură cu fante, aruncați morcovul, țelina și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
4
Adăugați morcovii tăiați felii, ceapa tocată și bulionul; se condimentează cu sare și piper. Acoperiți parțial și fierbeți până când fasolea este fragedă, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Grăsime De Porc înapoi
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
5
Scoateți jaretul și lăsați să se răcească ușor, apoi tocați carnea și reveniți la supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A Permite
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
6
Adăugați kale și gătiți până se înmoaie, 10 minute. Aruncați buchetul garni, condimentați cu sare și piper; servi.