Supă De Cerb De Legume

Supă De Cerb De Legume
Supa de cerb de legume ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 20 de porții cu 309 calorii, 19g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână suc de roșii, mazăre, roșii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Cartofi Dulci ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 45 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 58%, care este solid. Încercați Cel mai bun cerb cârnați veți mânca vreodată, Cerbul BarBQue, și Valea Cerbului Granola pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți 1/2 cană de unt într-o oală mare la foc mediu-mare. Se rumenește carnea de vânat cubată în untul fierbinte, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VânatVânat
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați varza, cartofii, mazărea, morcovii, fasolea verde, porumbul, roșiile tăiate cubulețe și restul de 1 cană de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi TransversalFasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
3
Se toarnă sucul de roșii și bulionul de vită, apoi se presară zahărul, granulele de bouillon de vită, sarea, piperul negru, chimenul, muștarul, pudra de curry, ardeiul cayenne, pătrunjelul, condimentul Italian și pudra de usturoi. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se reduce focul la mediu-mic, se acoperă și se fierbe până când vânatul este fraged, iar supa se îngroașă ușor, aproximativ 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Granule De Bouillon De VităGranule De Bouillon De Vită
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
3 Cani De Porumb Din Boabe Intregi Conservate, Scurse3 Cani De Porumb Din Boabe Intregi Conservate, Scurse
Bucăți De Legume De Mărimea Unei MușcăturiBucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
VânatVânat
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții20
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista