Supa de Avocado-Crab este o fără gluten și primar felul principal. O porție conține 255 calorii, 16g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,22 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați cățel de usturoi, carne de crab, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Supă De Avocado Și Crab, Supă De Avocado Și Crab, și Supă de ardei roșu cu Crab, Avocado și tei.
Instrucțiuni
1
Se încălzește bulionul, apa, ceapa și usturoiul la fierbere în cratiță de 2 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se toarnă amestecul fierbinte în robotul de bucătărie sau în blender.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Adăugați suc de lămâie și avocado. Acoperiți și procesați aproximativ 30 de secunde sau până la omogenizare.