Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de șuncă și linte. O porție conține 144 calorii, 10g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 11. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Toamna. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Dacă aveți la îndemână apă, linte, piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Încercați O altă supă, linte Baconie și supă de legume, Caserola de șuncă și fasole verde, și Hawaiian șuncă și brânză Sliders pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare, căliți țelina, morcovii și ceapa în unt timp de 3-4 minute sau până când sunt crocante. Într-un 5-qt. aragaz lent, combinați apa, linte, șuncă, sare, maghiran și piper. Se amestecă amestecul de țelină. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 4-5 ore sau până când lintea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maghiran
Grăsime De Porc înapoi
Linte
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Mustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm