Succotash ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 129 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 906 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Un amestec de fasole lima pentru copii, unt, sare kosher și piper proaspăt crăpat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sucotaș, Sucotaș, și Sucotaș pentru rețete similare.
Sudul în meniu? Încercați să împerecheați cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Selbach Oster Mosel Riesling Kabinett cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.