Stracoto cu ciuperci Porcini

Stracoto cu ciuperci Porcini ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 3,23 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 45g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 503 calorii. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, vin, rozmarin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 55 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Pui Cu Ciuperci Porcini, Fettuccine cremoasă cu ciuperci Porcini, și Risotto cu ciuperci Porcini și Mascarpone.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Se usucă carnea de vită cu prosoape de hârtie.
Presărați carnea de vită generos cu sare și piper.
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie grea de 6 litri la foc mediu-mare.
Adăugați carnea de vită și gătiți până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 15 minute Timp total de gătit.
Transferați carnea de vită într-un castron.
Adăugați uleiul de lingură rămas în tigaie, adăugați ceapa și sotati până se înmoaie, răzuind bucățile maronii de pe fundul oalei, aproximativ 5 minute.
Adăugați usturoiul și sotati 1 minut.
Adăugați vinul și fierbeți 1 minut. Se amestecă bulionul și ciupercile. Întoarceți carnea de vită în tigaie. Aduceți lichidele la fierbere. Acoperiți și transferați la cuptor. Se fierbe până când carnea de vită este fragedă, întorcând carnea de vită la jumătatea gătitului, aproximativ 3 ore.
Transferați carnea de vită pe o tăietură. Cortați carnea de vită cu folie și lăsați să stea 15 minute. Între timp, lingurați orice exces de grăsime din partea superioară a sucurilor de tigaie.
Transferați sucurile și legumele de tigaie într-un blender și piureul până se omogenizează.
Combinați sosul și crenguța de rozmarin într-o cratiță medie grea. Aduceți la fierbere. Condimentează sosul, după gust, cu sare și piper.
Tăiați carnea de vită peste cereale în felii groase de 1/2 inci. Aranjați carnea de vită feliată pe un platou și garnisiți cu rozmarin. Puneți sosul și serviți, trecând sosul rămas într-o barcă cu sos.