Stoc De Curcan De Casă
Stocul de curcan de casă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 37g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 530 calorii. Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi servește 5 și costă $1.86 pe portie. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați țelină, piper, cimbru și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Ciorbă de curcan de lămâie de casă și supă de tăiței de curcan Jalapeno, Stoc De Curcan De Casă, și Stoc De Curcan De Casă.
Instrucțiuni
Folosind un satâr greu, tăiați aripile și gâtul în bucăți de 2 inci. (Dacă este necesar, cereți măcelarului să facă acest lucru pentru dvs.) Folosind un cuțit ascuțit, tăiați orice membrane din măruntaie.
Într-o oală mare, încălziți uleiul la foc mediu-mare. În loturi, adăugați aripile de curcan, gâtul și măruntaiele și gătiți, întorcând ocazional, până se rumenesc pe toate părțile, 8 până la 10 minute.
Transferați curcanul pe o farfurie.
Adăugați ceapa, morcovul și țelina în oală și gătiți, amestecând des, până se înmoaie, aproximativ 6 minute.
Întoarceți curcanul în oală.
Adăugați suficientă apă rece pentru a acoperi curcanul cu 2 inci. Aduceți la fierbere, îndepărtând spuma care se ridică la suprafață.
Adăugați pătrunjelul, cimbru, boabele de piper și frunza de dafin. Reduceți căldura la minim. Gatiti la foc mic timp de cel putin 2 si pana la 12 ore. După cum este necesar, adăugați mai multă apă în oală pentru a menține oasele acoperite.
Se strecoară stocul printr-o strecurătoare într-un castron mare.
Lăsați să stea 5 minute și îndepărtați grăsimea galbenă limpede care se ridică la suprafață. Dacă doriți, îndepărtați măruntaiele, răciți-le, tocați-le bine și dați-le la frigider pentru a fi utilizate în sos. Carnea gâtului poate fi îndepărtată în fâșii, tocată și rezervată, de asemenea. Răciți complet stocul înainte de refrigerare sau congelare. (Stocul de curcan poate fi preparat cu până la 3 zile înainte, răcit complet, acoperit și refrigerat. De asemenea, poate fi congelat în recipiente etanșe până la 3 luni.)
Stoc de curcan cu lot mic: o cantitate mai mică de stoc poate fi preparată doar cu gâtul și măruntaiele de curcan. Deoarece această cantitate relativ mică de curcan nu va da un stoc foarte aromat, folosiți bulion de pui (de casă sau conservat) ca rapel. Urmând instrucțiunile de mai sus, rumeniți gâtul și măruntaiele de la 1 curcan în 1 lingură de ulei.
Adăugați 1 ceapă mică, 1 morcov mic și 1 coastă mică de țelină cu frunze, toate tocate și gătiți până se înmoaie.
Adăugați 1 litru de apă și o cutie de 13 uncii de bulion de pui cu sodiu redus și aduceți la foc mic.
Adăugați 3 crenguțe de pătrunjel, linguriță de cimbru uscat, 6 boabe de piper și 1 frunză mică de dafin. Se fierbe timp de 2 până la 3 ore (cantitatea mai mică de lichid s-ar evapora dacă este gătită mai mult timp). Face aproximativ 1 litru.
Stoc de pui de casă: înlocuiți aripile de pui de 3 kilograme, tăiate în bucăți de 2 inci, pentru aripile de curcan. Ștergeți gâtul de curcan și măruntaiele.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;