Steakhouse benzi fripturi cu Chimichurri

Steakhouse Strip Steaks cu Chimichurri ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară servește 4 și costă 7,99 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 46G de proteine, 60g de grăsime, și un total de 761 calorii. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, bulion de pui, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 40 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei latino-americane. Acesta este adus la tine de gust de acasă. În general, această rețetă câștigă un destul de bine scor spoonacular de 77%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Fripturi de fum cu sos Chimichurri, New York Strip Steak cu sos Chimichurri, și New York Benzi Fripturi.
Instrucțiuni
Periați fripturile cu ulei.
Combinați chimenul, sarea și piperul. Frecați peste fripturi; pus deoparte.
Într-o tigaie mare, sotati ceapa si usturoiul in 2 linguri de ulei pana se inmoaie. Se răcește ușor.
Într-un robot de bucătărie, combinați amestecul de ceapă, ierburi, ardei iute, sare și piper; acoperiți și procesați până se toacă mărunt.
Adăugați bulion și suc de lămâie. În timpul procesării, adăugați treptat uleiul rămas într-un flux constant.
Fripturi la grătar, acoperite, la foc mediu sau fierte 4 in. de la căldură timp de 5-7 minute pe fiecare parte sau până când carnea ajunge la coacerea dorită(pentru mediu-rar, un termometru ar trebui să citească 145 CP; mediu 160 CP; bine făcut 170 CP).
Se servește cu chimichurri și pene de tei.
Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon
Friptură în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușori sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase pot suporta un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Bodegan Aniello 006 Pinot Noir cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Bodega Aniello 006 Pinot Noir]()
Bodega Aniello 006 Pinot Noir
Atractiv culoare rubin PAL. Cu arome minunate de fructe roșii, cum ar fi afine și căpșuni, împreună cu câteva indicii de trandafiri și minerale pământești. Taninuri rotunde și o mineralitate îmbunătățită, cu o structură și un finisaj frumos.