Spice Frecat Somon La Gratar

Spice Frecat Somon La Gratar
Spice frecat somon la gratar este un fără gluten, prietenos cu fodmap și pescatarian felul principal. O porție conține 570 calorii, 60g de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru $9.15 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de semințe de fenicul, piper, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este super. Rețete similare sunt Somon la grătar frecat cu condimente cu Salsa picantă de castraveți, Spice Frecat Somon, și Somon frecat cu condimente.

Instrucțiuni

1
Adăugați toate semințele într-o tigaie mică la foc mediu. Prăjiți 2-3 minute în timp ce agitați tigaia. Măcinați semințele într-o râșniță de cafea, Râșniță de condimente sau mortar și pistil până la finețe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați sarea, zahărul și piperul în amestecul de condimente și amestecați pentru a combina.2 Clătiți somonul sub apă rece și uscați-l cu un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
3
Așezați pe o foaie de copt tapetată cu pergament și întindeți amestecul de condimente numai pe partea de carne. Lăsați peștele să se odihnească timp de 30 de minute la temperatura camerei pentru o grătar mai rapid.3 pregătiți grătarul la mediu-înalt și acoperiți grătarele cu spray de gătit sau periați cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Așezați somonul cu pielea în jos și grătiți timp de 5-6 minute. Răsturnați și grătiți încă 5-8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Scoateți pe o tăietură și serviți.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere

Ingrediente

1Bucăți de caramele Heath Barcu 4 g de grăsime sau mai puțin pe porție (recomandat: amy's chunky tomate bisque)cu 4 g de grăsime sau mai puțin pe porție (recomandat: amy's chunky tomate bisque)12 lingurițe de pudră de usturoisemințe de coriandrusemințe de coriandru12 lingurițe de pudră de usturoisemințe de chimensemințe de chimen12 lingurițe de pudră de usturoisemințe de mărar (nu buruieni)semințe de mărar (nu buruieni)23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmsemințe de feniculsemințe de fenicul2creveți și cu veneÎntoarceți-l și grătiți încă 5-8 minute. Folosiți o spatulă mare de pește sau 2 spatule pentru a îndepărta peștele pe o tăietură. Serviți pielea cu fața în jos și devorațiÎntoarceți-l și grătiți încă 5-8 minute. Folosiți o spatulă mare de pește sau 2 spatule pentru a îndepărta peștele pe o tăietură. Serviți pielea cu fața în jos și devorați1miciSe toarnă condimentele într-un vas și se adaugă 1 lingură de sare kosher, 2 linguri de zahăr alb și 3/4 linguriță de piper negru. Amestecă-lSe toarnă condimentele într-un vas și se adaugă 1 lingură de sare kosher, 2 linguri de zahăr alb și 3/4 linguriță de piper negru. Amestecă-l12 lingurițe de pudră de usturoicartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare1somon (2 fețe)somon (2 fețe)2creveți și cu veneSpice Frecat Somon La GratarSpice Frecat Somon La Gratar2creveți și cu veneClătiți somonul sub apă rece și uscați-l cu prosoape de hârtie. Așezați o bucată de pergament pe o tavă de copt și puneți somonul pe ea. SuperbaClătiți somonul sub apă rece și uscați-l cu prosoape de hârtie. Așezați o bucată de pergament pe o tavă de copt și puneți somonul pe ea. Superba23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmzahăr albzahăr alb12 lingurițe de pudră de usturoisemințe de muștar galbensemințe de muștar galben2creveți și cu veneÎntr-o râșniță de condimente, râșniță de cafea veche sau un mortar și pistil, măcinați condimentul până când sunt bine. Am un vechi râșniță de cafea Krups care funcționează excelent și este dedicat doar măcinării condimentelorÎntr-o râșniță de condimente, râșniță de cafea veche sau un mortar și pistil, măcinați condimentul până când sunt bine. Am un vechi râșniță de cafea Krups care funcționează excelent și este dedicat doar măcinării condimentelor2creveți și cu vene[imprimare][imprimare]

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este retrospectiv Wines Chardonnay. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
Vinuri Retrospective Chardonnay
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate62
Revista