Spice Frecat Somon La Gratar

Spice frecat somon la gratar este un fără gluten, prietenos cu fodmap și pescatarian felul principal. O porție conține 570 calorii, 60g de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru $9.15 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de semințe de fenicul, piper, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este super. Rețete similare sunt Somon la grătar frecat cu condimente cu Salsa picantă de castraveți, Spice Frecat Somon, și Somon frecat cu condimente.
Instrucțiuni
Adăugați toate semințele într-o tigaie mică la foc mediu. Prăjiți 2-3 minute în timp ce agitați tigaia. Măcinați semințele într-o râșniță de cafea, Râșniță de condimente sau mortar și pistil până la finețe.
Adăugați sarea, zahărul și piperul în amestecul de condimente și amestecați pentru a combina.2 Clătiți somonul sub apă rece și uscați-l cu un prosop de hârtie.
Așezați pe o foaie de copt tapetată cu pergament și întindeți amestecul de condimente numai pe partea de carne. Lăsați peștele să se odihnească timp de 30 de minute la temperatura camerei pentru o grătar mai rapid.3 pregătiți grătarul la mediu-înalt și acoperiți grătarele cu spray de gătit sau periați cu ulei de măsline.
Așezați somonul cu pielea în jos și grătiți timp de 5-6 minute. Răsturnați și grătiți încă 5-8 minute.
Scoateți pe o tăietură și serviți.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este retrospectiv Wines Chardonnay. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
![Vinuri Retrospective Chardonnay]()
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.