Sparanghel cu unt de nuc prăjit
Sparanghelul cu unt de nucă prăjită ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Această rețetă servește 8. O porție conține 138 calorii, 3G de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați nuci, unt, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați pentru unt de nucă prăjit cu cireșe uscate și pene de Cacao, Sparanghel Cu Unt De Alune Prăjit, și Chipsuri de ciocolată cu unt rumenit, caramel și fursecuri prăjite cu nucă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Spălați sparanghelul; scoateți capetele dure ale tulpinii. În tigaie mare sau cuptor olandez, aduceți la fierbere 1 inch de apă ușor sărată. Aranjați sulițele de sparanghel uniform în tigaie. Acoperiți; gătiți 4 până la 5 minute sau până când sparanghelul este crocant.
Între timp, într-o cratiță mică, amestecați untul și nucile. Gatiti la foc mic pana cand untul se rumeneste si nucile sunt prajite, urmarind cu atentie pentru a preveni arderea untului. Se amestecă uleiul și sarea.
Aranjați sparanghelul fierbinte pe un platou mare de servire. Se acoperă cu unt de nucă.