SPARANGHEL CU OȚET DE SHERRY ȘI BRÂNZĂ MANCHEGO

SPARANGHEL CU OȚET DE SHERRY ȘI BRÂNZĂ MANCHEGO
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați sparanghelul cu oțet de SHERRY și brânză MANCHEGO. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 158 calorii. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $2.94 pe portie. Această rețetă din rețetele mele columbiene are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, sare, oțet de sherry și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Salată cu sparanghel alb și oțet de Sherry și ulei de măsline, Sparanghel saut, migdale prăjite și brânză Manchego, și Sparanghel Și Ceapă La Grătar Cu Oțet Balsamic Și Brânză Albastră.

Instrucțiuni

1
Gatiti sparanghelul intr-o oala cu apa sarata clocotita pana se inmoaie crocant, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se scurge într-o strecurătoare.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
3
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți, amestecând până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5
Adăugați oțetul de sherry, zahărul, sarea și piperul și amestecați aproximativ 5 minutes.To serviți, stropiți sparanghelul cu sosul de oțet și acoperiți cu brânză manchego rasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză ManchegoBrânză Manchego
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Oțet De SherryOțet De Sherry
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate56
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista