Spanac de grâu integral Mac N Brânză cu roșii fripte

Spanac de grâu integral Mac N Brânză cu roșii fripte
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați spanacul de grâu integral Mac N Brânză cu roșii fripte. Această rețetă face 4 porții cu 442 calorii, 22g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $ 1.96 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de lapte evaporat fără grăsimi, paste cu coajă integrală, struguri și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma strugurii, puteți urma acest fel principal cu Struguri albi și șampanie Granita ca desert. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este uimitor. Încercați Cartofi dulci Mac și brânză cu spanac, Roșii Prăjite Cu Brânză Feta, și Pilaf de orez cu spanac-Feta, friptură feliată cu sos de Oregano și roșii fripte cu pătrunjel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul la înălțime.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
2
Aduceți o oală mare de apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Adăugați cojile și gătiți conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
4
Se scurge, rezervând o parte din apa de paste și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
5
Între timp, aranjați roșiile, tăiate cu fața în sus, pe foaia de copt și fierbeți până se ridează și se înmoaie, 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 CmPână La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
6
Combinați pesmetul, 1 linguriță de ulei și condimentul Italian.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
7
Se presară peste roșii. Continuați să fierbeți până se rumenesc, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 CmPână La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
8
Încălziți restul de 1 lingură de ulei într-o cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
9
Adăugați făina și usturoiul, amestecând până când făina devine maro deschis, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
10
Adăugați piureul de dovleac și laptele evaporat, aduceți la foc mic, amestecând și gătiți până când sosul începe să buleze și se îngroașă, 4 până la 5 minute. Se amestecă cheddarul, mozzarella și parmezanul, 1/2 linguriță de sare și puțin piper. Se amestecă până se topește, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Uncii De Nucă De Cocos Rasă6 Uncii De Nucă De Cocos Rasă
Conserve De DovleacConserve De Dovleac
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Crenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, OpționalCrenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, Opțional
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
11
Adăugați spanacul și amestecați până se ofilesc, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
12
Adăugați pastele fierte și amestecați până când sunt acoperite, subțiri cu apa de paste rezervată, după cum doriți. Împărțiți brânza mac n, roșiile și strugurii între patru farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste FiertePaste Fierte
Macaroane și BrânzăMacaroane și Brânză
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 CmPână La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
StruguriStruguri
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate63
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista