Spaghettini All ' Arrabiata cu crabi cu coajă moale
Spaghettini All ' Arrabiata cu crabi cu coajă moale necesită aproximativ 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă 5,93 USD pe porție. Acest fel principal are 2316 calorii, 40g de proteine, și 119g de grăsime pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă de la Foodnetwork necesită crabi cu coajă moale, sare, ulei de măsline extravirgin și căței de usturoi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este excelent. Crabi Picante Cu Coajă Moale, Crabi Cu Coajă Moale Cu Compot De Roșii, și Crabi cu coajă moale cu salată Farro sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Aduceți 6 litri de apă la fiert și adăugați 2 linguri de sare.
Într-o tigaie de 12 până la 14 inci, încălziți uleiul de măsline până la fumat.
Se adaugă jalapenos și se sotează până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Adăugați sosul de roșii și gătiți la foc mare până când sosul fierbe.
Adăugați crabi, aduceți la fierbere, apoi reduceți focul și fierbeți până când crabii sunt fierți, aproximativ 6 minute.
Gatiti pastele in apa clocotita conform instructiunilor pachetului, pana cand sunt fragede inca al dente.
Scoateți pastele din apa de gătit, scurgeți-le și adăugați-le în tigaie cu sos de roșii și crabi.
Adăugați scallions și aruncați la foc mare 1 minut. Împărțiți pastele uniform între 4 boluri încălzite și serviți imediat, stropite cu ulei de măsline extravirgin.
Într-o cratiță de 3 litri, încălziți uleiul de măsline la foc mediu.
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți până se înmoaie și se rumenesc ușor, aproximativ 8 până la 10 minute.
Adăugați cimbru și morcov și gătiți încă 5 minute, până când morcovul este destul de moale.
Adăugați roșiile și sucul și aduceți la fierbere, amestecând des. Coborâți focul și fierbeți timp de 30 de minute până când sunt groase ca cerealele fierbinți. Se condimentează cu sare și se servește. Acest sos deține o săptămână în frigider sau până la șase luni în congelator.