Sos De Smântână Cu Ierburi
Sosul de cremă cu ierburi este un fără gluten, primar și דל פחמימות, sos. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 28G de grăsime, și un total de 406 calorii. Pentru $2.0 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, pui fript simplu, ierburi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pâine de carne cu sos de smântână cu ierburi, Spaetzle în sos de cremă de roșii cu ierburi, și Cotlet de porc cu sos de smântână cu ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
După ce transferați puiul fript pe o tăietură, așezați tigaia care conține picăturile la foc mediu. Se fierbe până când lichidul se reduce la jumătate.
Adăugați vinul și bulionul și gătiți, amestecând și răzuind fundul tigaiei, până când sosul se îngroașă ușor, aproximativ 2 minute.
Se ia de pe foc. Se strecoară sosul, dacă se dorește. Se amestecă ierburile, sarea și piperul. Puneți sosul peste puiul sculptat.