Sos De Roșii Curry Cu Nucă De Cocos
Sosul de roșii curry de nucă de cocos este un fără gluten și vegan sos. Această rețetă face 4 porții cu 379 calorii, 6g de proteine, și 32g de grăsime fiecare. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână zahăr, ulei de canolan, coriandru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării indiene. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Cu o lingură scor de 47%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Sos Curry De Roșii De Nucă De Cocos De Miel, Carne de porc prăjită lent cu sos de Curry de nucă de cocos, tortilla de porumb, Salsan de roșii proaspete peste orez Basmati, și Halibut la grătar cu sos curry de porumb-nucă de cocos și Chutney de roșii Cherry la grătar.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, încălziți uleiul până la sclipire.
Adăugați ceapa, usturoiul, jalapeo și ghimbirul; gatiti la foc moderat, amestecand, pana se inmoaie, 5 minute.
Adăugați pudra de curry și gătiți până la parfum, 1 minut.
Adăugați roșiile și sucurile lor, laptele de cocos și zahărul; aduceți la fierbere. Se condimentează cu sare și piper și se fierbe la foc moderat, amestecând ocazional, până se îngroașă ușor, 20 de minute. Se amestecă coriandrul și se transferă într-un castron.