Sos de roșii Cherry prăjite rapid cu spaghete

Sos de roșii Cherry prăjite rapid cu spaghete
Sosul de roșii Cherry prăjit rapid cu spaghete este un vegetarian sos. O porție conține 329 calorii, 11g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,74 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 32 minute. Dacă aveți la îndemână apă, sare kosher, brânză de capră semisoft și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Încercați Sos De Roșii Cherry Prăjite Rapid, Spaghete cu roșii cherry și sos de măsline negre, și Spaghete aprinse cu hamsii, măsline și capere într-un sos rapid de roșii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Aduceți 4 litri de apă la fiert într-un cuptor olandez mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
3
Adăugați 1 lingură de sare și spaghete în apă clocotită; gatiti 10 minute sau pana cand spaghetele sunt al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpagheteSpaghete
ApăApă
SareSare
4
Scurgeți spaghetele într-o strecurătoare peste un castron, rezervând 1/3 cană de apă de gătit. Întoarceți spaghetele în tigaie; puneți deoparte și păstrați la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpagheteSpaghete
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
BolBol
TigaieTigaie
5
În timp ce spaghetele gătesc, combinați roșiile, 1 lingură de ulei de măsline, oțet, 3/8 linguriță de sare și piper pe o tigaie cu jeleu, aruncând bine pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
SpagheteSpaghete
TomateTomate
OțetOțet
PiperPiper
JeleuJeleu
RolaRola
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Coaceți amestecul de roșii la 450 timp de 10 minute sau până când roșiile sunt moi și ușor carbonizate pe alocuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Adăugați roșii și orice suc de roșii la spaghete în cuptorul olandez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De RoșiiSuc De Roșii
SpagheteSpaghete
TomateTomate
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
8
Adăugați 3 linguri de apă de gătit rezervată în tigaia cu jeleu, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite; turnați cu grijă amestecul de apă și restul de 1 lingură de ulei în amestecul de spaghete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpagheteSpaghete
JeleuJeleu
ApăApă
RolaRola
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Se pune cuptorul olandez la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
10
Adăugați apa de gătit rezervată rămasă, 1 lingură la un moment dat, până când amestecul de spaghete este umed, aruncând frecvent. Se amestecă busuiocul și pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpagheteSpaghete
PătrunjelPătrunjel
BusuiocBusuioc
ApăApă
11
Se presară cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
12
Serviți imediat.
DificultateMediu
Gata În32 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista