Sos De Ciocolată
Sosul de ciocolată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Această rețetă fără gluten servește 10 și costă 75 de cenți pe porție. O porție conține 368 calorii, 2G de proteine, și 27G de grăsime. Un amestec de extract de vanillan, gălbenuș de ou, batoane de ciocolată cu lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este perfect pentru Super Bowl. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 14%, ceea ce nu este atât de uimitor. Rețete similare sunt Beignets umplute cu ciocolată cu sos de ciocolată, Churros cu sos de ciocolată, și Sos De Ciocolată Beat.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente într-o cratiță mică. Se amestecă crema. Gatiti la foc mic, amestecand constant, doar pana se topeste ciocolata.
Bateți 1/2 cană amestec de ciocolată caldă în gălbenușul de ou într-un bol mic; adăugați la amestecul de ciocolată caldă rămas. Creșteți căldura la mediu-scăzut și gătiți 20 de minute, amestecând constant, doar până când sosul ajunge la fierbere.
Se ia de pe foc; se amestecă vanilia.
Se toarnă într-un castron de servire.
Notă: sosul rămas poate fi refrigerat și servit ca budincă.