Sos Cumberland

Sos Cumberland
Sosul Cumberland este un fără gluten și vegan sos. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 178 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați muștarul dijon, coaja de la lămâie, jeleu de coacăze și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 29 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Medalioane de porc cu sos Cumberland, Cotlete de porc cu sos Cumberland, și Găini Cornish la cuptor cu sos Cumberland.

Instrucțiuni

1
Umpleți o tigaie mică cu sos cu 2 centimetri de apă și aduceți la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Miezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, OpționalMiezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Miezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, OpționalMiezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, Opțional
2
Puneți coaja de portocală și lămâie în apă clocotită și blanch timp de 5 minute. Se strecoară cojile din apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere Bartlett Sau D'AnjouPere Bartlett Sau D'Anjou
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Miezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, OpționalMiezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, Opțional
3
Întoarceți acum cratița goală la aragaz și adăugați în port, jeleu de coacăze roșii, suc de portocale, suc de lămâie, muștar și ghimbir. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare, amestecând pentru a se combina. Reduceți căldura la foc mic, amestecați coaja de lămâie și portocală și gătiți până când sosul se îngroașă suficient pentru a acoperi o lingură, aproximativ 30 de minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jeleu De Coacăze RoșiiJeleu De Coacăze Roșii
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
PortPort
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei
Miezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, OpționalMiezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, Opțional
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
4
Se servește imediat sau se păstrează într-un recipient etanș până la o săptămână, încălzindu-se înainte de utilizare.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista