Sos Cumberland

Sos Cumberland
Sosul Cumberland este un fără gluten și vegan sos. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 178 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați muștarul dijon, coaja de la lămâie, jeleu de coacăze și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 29 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Medalioane de porc cu sos Cumberland, Cotlete de porc cu sos Cumberland, și Găini Cornish la cuptor cu sos Cumberland.

Instrucțiuni

1
Umpleți o tigaie mică cu sos cu 2 centimetri de apă și aduceți la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Puneți coaja de portocală și lămâie în apă clocotită și blanch timp de 5 minute. Se strecoară cojile din apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
3
Întoarceți acum cratița goală la aragaz și adăugați în port, jeleu de coacăze roșii, suc de portocale, suc de lămâie, muștar și ghimbir. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare, amestecând pentru a se combina. Reduceți căldura la foc mic, amestecați coaja de lămâie și portocală și gătiți până când sosul se îngroașă suficient pentru a acoperi o lingură, aproximativ 30 de minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jeleu De Coacăze RoșiiJeleu De Coacăze Roșii
Pudră De Gelatină De MerișoarePudră De Gelatină De Merișoare
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
PortPort
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
4
Se servește imediat sau se păstrează într-un recipient etanș până la o săptămână, încălzindu-se înainte de utilizare.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista