Sorpotel de porc (tocană de organe de porc Goan) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 51G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 456 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 3,09 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, pudră de turmeric, semințe de chimen și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Sorpotel-Goan, Goan Vindaloo de porc picant cu caju, și Vindaloo (carne de porc caldă și acră în stil Goan).
Instrucțiuni
1
Combinați boabele de piper, chili roșu, scorțișoară, cuișoare, semințe de chimen (sau pulbere) și jumătate din oțet într-un blender. Amestecați la viteză mare, răzuind părțile laterale după cum este necesar, până când se formează o pastă roșie netedă. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Ardei Iute Roșu
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Combinați carnea de porc, ficatul și alte organe într-o cratiță mare. Acoperiți cu trei căni de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ficat
Carne De Organe
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Adăugați turmeric și 1 lingură de sare. Acoperiți și aduceți la fierbere la foc mediu-mare. Se amestecă o dată, se reduce la foc mic, se acoperă și se gătește timp de 30 de minute. Lichid degresat. Tulpina, rezervând separat carnea și bulionul. Tăiați carnea de porc din orice coajă sau grăsime și tăiați-o în bucăți de 1 inch. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turmeric
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
4
Încălziți jumătate din ulei într-o cratiță mare la foc mediu-mare până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Adăugați carnea de porc scursă și gătiți, întorcând ocazional, până se rumenesc ușor, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
6
Adăugați usturoiul, ghimbirul, ardeii iute verzi și frunza de dafin. Gatiti, amestecand, pana cand parfumati, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)
Grăsime De Porc înapoi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
7
Adăugați pasta de condimente și gătiți, amestecând, până când dispare aroma parfumată și crudă, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Condimente
8
Adăugați oțetul rămas, bulionul rezervat și sângele și amestecați până când amestecul este înroșit cu pasta de condimente. Aduceți la foc mic, acoperiți și gătiți timp de 30 de minute. Condimentează după gust cu sare
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Condimente
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă