Somon Ușor
Nevoie de o curs principal fără gluten, fără lactate și pescatarian? Somonul ușor ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 2,84 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 175 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Cap la magazin și ridica ciuperci, file de somon, Salata mix dressing, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 82%, acest fel de mâncare este super. Rețete similare includ Somon Ușor, Plăcintă Ușoară Cu Oală De Somon, și Somon Ușor.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor un vas de copt de 9x13 inch.
Într-o ceașcă, combinați amestecul de salată, apa și sucul de lămâie.
Aranjați fileurile de somon într-un singur strat în vasul de copt pregătit.
Turnați amestecul de apă deasupra și așezați ciupercile feliate peste somon.
Coaceți, acoperit, timp de 15 minute.
Scoateți capacul și coaceți încă 15 minute, ungând cu lichide de gătit.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. La crema Russian River Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![La Crema Russian River Chardonnay]()
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.