Somon la grătar cu unt de murături de mărar
Somonul la grătar cu unt de murături de mărar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 34G de proteine, 36g de grăsime, și un total de 469 calorii. Această rețetă fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și pescatariană servește 4 și costă $ 4.18 pe portie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Dacă aveți muștar dijon, sare și piper, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Încercați Somon la grătar cu unt de murături de mărar, Somon la grătar cu unt de murături de mărar, și Somon la grătar cu unt de mărar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aprinde un grătar. Într-un castron mic, amestecați untul cu murăturile tăiate cubulețe, tarhonul și muștarul și condimentați cu sare și piper.
Frecați somonul cu ulei și condimentați cu sare și piper. Grătiți la foc moderat, cu pielea în jos, până când pielea este ușor carbonizată și crocantă, aproximativ 3 minute. Folosind o spatulă metalică, întoarceți fileurile și grătiți până abia gata în centru, cu aproximativ 4 minute mai mult.
Transferați somonul în farfurii. Se acoperă cu untul de murat de mărar și se servește.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Lapis Luna Chardonnay cu un rating de 4, 7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Lapis Luna Chardonnay]()
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.