Somon la grătar cu unt de murături de mărar

Somon la grătar cu unt de murături de mărar
Somonul la grătar cu unt de murături de mărar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 34G de proteine, 36g de grăsime, și un total de 469 calorii. Această rețetă fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și pescatariană servește 4 și costă $ 4.18 pe portie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Dacă aveți muștar dijon, sare și piper, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Încercați Somon la grătar cu unt de murături de mărar, Somon la grătar cu unt de murături de mărar, și Somon la grătar cu unt de mărar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aprinde un grătar. Într-un castron mic, amestecați untul cu murăturile tăiate cubulețe, tarhonul și muștarul și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Frecați somonul cu ulei și condimentați cu sare și piper. Grătiți la foc moderat, cu pielea în jos, până când pielea este ușor carbonizată și crocantă, aproximativ 3 minute. Folosind o spatulă metalică, întoarceți fileurile și grătiți până abia gata în centru, cu aproximativ 4 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
Transferați somonul în farfurii. Se acoperă cu untul de murat de mărar și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Murături De MărarMurături De Mărar
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Lapis Luna Chardonnay cu un rating de 4, 7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Lapis Luna Chardonnay
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate24
Revista