Nevoie de o fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și FEL PRINCIPAL pescatarian? Somonul cu scândură de cedru la grătar ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 340 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 4,43 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați frunze de busuioc, scândură de cedru, ulei și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Somon La Grătar Cu Cedru, Somon Cu Scândură De Cedru, și Somon Cu Scânduri De Cedru pentru rețete similare.
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.