Somon Condimentat Marocan Prăjit La Rece

Somon Condimentat Marocan Prăjit La Rece
Somonul condimentat marocan prăjit la rece necesită aproximativ 1 oră și 12 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 223 calorii, 30g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $3.45 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 5 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Allrecipes. Funcționează bine ca fel principal. Dacă aveți la îndemână nucșoară măcinată, ienibahar măcinat, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi ghimbirul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. Cu o lingură scor de 91%, acest fel de mâncare este grozav. Încercați Supă Rece De Roșii Condimentată Marocan, Somon Condimentat Marocan, și Somon condimentat marocan peste linte pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Lapis luna Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Lapis Luna Chardonnay
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.
DificultateGreu
Gata În1 h, 12 m.
Porții6
Scor De Sănătate75
Revista