Somon balsamic și vindecat cu soia cu fasole verde
Nevoie de o curs principal fără gluten, fără lactate și pescatarian? Somonul balsamic și vindecat cu soia cu fasole verde ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Pentru $ 4.07 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 256 calorii, 27G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați fasole, coajă de tei, șalotă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma oțetul balsamic, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Slabă De Căpșuni ca desert. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 24 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este grozav. Rețete similare sunt Somon Balsamic cu fasole verde Amandine, Fasole Verde Balsamică, și Bacon Și Fasole Verde Balsamică.
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Rochioli Estate Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 42 de dolari pe sticlă.