Nevoie de o condiment fără gluten, primar și pescatarian? Răspândirea somonului afumat ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Pentru $3.62 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 204 calorii, 27G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 3. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, somon, mărar și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Somon Afumat Răspândit, Somon Afumat Răspândit, și Somon Afumat Răspândit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tapetați o strecurătoare cu pânză de brânză și așezați peste un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
Apa Suplimentara
Sita
Bol
2
Așezați brânza de vaci în strecurătoare, acoperiți și răciți cel puțin 8 ore sau până la 1 zi. Aruncați lichidul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De Vaci
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
3
Tăiați fin aproximativ o treime din somon; restul se toacă grosier. Într-un blender sau robot de bucătărie, învârtiți brânza de vaci scursă, somonul tocat grosier, vinul, sucul de lămâie și muștarul până se omogenizează. Se amestecă somonul tăiat cubulețe, mărarul și sarea și piperul după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Brânză De Vaci
Suc De Lămâie
Muștar
Somon
Mărar
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Se amestecă amestecul într-un castron, se acoperă și se răcește cel puțin 4 ore sau până la 2 zile.
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.