Somon afumat și caviar Panini
Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 126 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime per portie. Pentru 97 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați brioșe, crengute de mărar, arpagic și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Somon afumat și salată de Caviar, Somon Afumat, Caviar Și Crutoane, și Somon afumat cu Caviar pe castravete pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Unt 1 partea feliile de brioșe (acestea vor fi exteriorul sandwich-uri).
Îndoiți ușor caviarul și arpagicul în creme fraiche.
Pe o suprafață de lucru curată, aranjați brioșa cu unt în jos.
Așezați somonul afumat pe 4 felii și întindeți creme fraiche peste celelalte.
Puneți cele 2 împreună pentru a face 4 sandvișuri.
Prăjiți sandvișurile într-o tigaie mare la foc mediu, întorcând o dată, până se rumenesc.
Tăiați panini în pene și serviți acoperit cu crengute de mărar.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Aubert Lauren Vineyard Chardonnay cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 139 de dolari pe sticlă.
![Aubert Lauren Vineyard Chardonnay]()
Aubert Lauren Vineyard Chardonnay
Lauren Estate Chardonnay din 2011 amintește întotdeauna de un amestec ipotetic de epocă de coasta Sonoma întâlnește Burgundia albă. Acest Lauren 2011 este clar în mod natural, cu nuanțe de clorofilă verde pe margine. Aromaticele sunt clasice Lauren cu nuanțe de lămâie-minerală, pere uscate și chiar unele tonuri de ceai verde. Aromaticele pronunțate ale fructelor și mineralelor dau un sentiment organic de loc. Buchetul este cu mai multe fațete, cu indicii de produse coapte cu mere și pietre umede. Senzația gurii prezintă o notă de vârf a glicerinei, urmată de o structură acidă găsită doar la Lauren.Vinul are o ușoară claritate tulbure care arată angajamentul lui Aubert față de vinificația minimă intervențională.