Puiul cu smântână și cartofii ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 369 calorii, 28G de proteine, și 22g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. Pentru $ 2.39 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de unt, licitații de pui, roșii uscate la soare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Încercați Cartofi Smântână, Cartofi Herby cu smântână, și Makeover Cartofi Smântână pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C). Ungeți ușor o farfurie medie.
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Așezați cartofii într-o oală cu suficientă apă pentru a acoperi și aduceți la fierbere. Gatiti 10 minute, sau pana cand sunt fragede, dar ferme. Se răcește și se amestecă parțial împreună cu 3/4 cană parmezan și 1/2 cană smântână. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
3
Așezați roșiile uscate la soare, untul, spanacul, usturoiul și restul de 1/4 cană de parmezan într-un blender sau robot de bucătărie și amestecați până aproape neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Resturi Proaspete
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu și gătiți ceapa și ardeiul gras verde până se înmoaie. Rezervați uleiul rămas în tigaie și întindeți ceapa și piperul pe fundul vasului. Se acoperă cu amestecul de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)
Creveți Sotați, Decojiți
5
Amestecați amestecul de roșii uscate la soare în tigaie cu uleiul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Puneți puiul în tigaie și gătiți 4 minute pe fiecare parte la foc mediu, până se rumenesc și sucurile se limpezesc. Aranjați amestecul de pui și roșii uscate la soare peste amestecul de cartofi din vasul cu caserole și acoperiți cu 1 cană de smântână rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)
Creveți Sotați, Decojiți
7
Coaceți 15 minute în cuptorul preîncălzit, până se rumenesc ușor.