Puiul cu smântână și cartofii ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 369 calorii, 28G de proteine, și 22g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. Pentru $ 2.39 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de unt, licitații de pui, roșii uscate la soare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Încercați Cartofi Smântână, Cartofi Herby cu smântână, și Makeover Cartofi Smântână pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C). Ungeți ușor o farfurie medie.
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Așezați cartofii într-o oală cu suficientă apă pentru a acoperi și aduceți la fierbere. Gatiti 10 minute, sau pana cand sunt fragede, dar ferme. Se răcește și se amestecă parțial împreună cu 3/4 cană parmezan și 1/2 cană smântână. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
Orez CANILLA® Cu Bob Extra Lung
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Așezați roșiile uscate la soare, untul, spanacul, usturoiul și restul de 1/4 cană de parmezan într-un blender sau robot de bucătărie și amestecați până aproape neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Curcan (sau Pui) Gătit Mărunțit
Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu și gătiți ceapa și ardeiul gras verde până se înmoaie. Rezervați uleiul rămas în tigaie și întindeți ceapa și piperul pe fundul vasului. Se acoperă cu amestecul de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
Fripturi De Carne Din New York
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
Crackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)
Roșii Feliate, Opțional
5
Amestecați amestecul de roșii uscate la soare în tigaie cu uleiul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
6
Puneți puiul în tigaie și gătiți 4 minute pe fiecare parte la foc mediu, până se rumenesc și sucurile se limpezesc. Aranjați amestecul de pui și roșii uscate la soare peste amestecul de cartofi din vasul cu caserole și acoperiți cu 1 cană de smântână rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)
Roșii Feliate, Opțional
7
Coaceți 15 minute în cuptorul preîncălzit, până se rumenesc ușor.